Wired gps tracker detail foto

Wired tracker

Wagenparkbeheer: GPS tracker voor voertuigen

Bijzonder geschikt voor:

De Wired Tracker is een GPS tracker voor alle soorten voertuigen.

Omdat installatie mogelijk is in auto’s, vrachtwagens, campers, bussen maar ook in verschillende bouw- en landbouwmachines. De Wired GPS Tracker ondersteunt u optimaal bij het optimaliseren van het wagenparkbeheer van uw voertuigen. De Wired Tracker wordt steeds vaker gebruikt voor wagenparkbeheer, met name in de verhuurbranche en bij het beheer van bedrijfswagenparken.

Wired GPS tracker functies

De startblokkade is het "geheime wapen" van de Wired GPS Tracker. Nadat u de startblokkade in uw gebruikersportaal heeft geactiveerd, wordt deze in het betreffende voertuig geactiveerd de volgende keer dat de motor wordt uitgeschakeld. De startblokkade is een hulpmiddel dat met name geschikt is voor autoverhuur en verhuur van bouwmachines. Het biedt u de mogelijkheid om vroeg en effectief te reageren op contractbreuken (zoals gemiste betalingen of het verlaten van de afgesproken gebruikszones).

De Wired GPS Tracker stuurt u een alarmmelding zodra hij geen stroom krijgt.

Om het verbruik van sigaretten in uw auto te voorkomen, hebben wij een rookmelder ontwikkeld die via de Wired GPS Tracker te koppelen is aan uw gebruikersportaal. Bij rookontwikkeling ontvangt u er een notificatie en kan onmiddellijk reageren op contractbreuk.

Het is mogelijk om de Wired GPS Tracker uit te rusten met een handmatig bediende alarmknop. Wanneer de alarmknop wordt ingedrukt, stuurt deze een melding naar uw gebruikersportaal.

Perfect voor uw wagenparkbeheer

In uw gebruikersportaal geeft de Wired Tracker u alle gegevens over de locatie en de gebruiksintensiteit van uw voertuigen. Pas uw rapporten aan uw wensen aan en gebruik ze om uw routes te optimaliseren of als bewijslast in geval van schending van huurovereenkomsten. In onderstaand overzicht leest u meer over de afzonderlijke functies.

Functies van het portaal

De Wired GPS Tracker is toegankelijk via het gebruikersportaal van Rental Tracker, dat u zowel via onze app als via de browser kunt openen.

In uw gebruikersportaal vindt u alle gegevens die de Wired GPS Tracker over uw voertuig verzamelt. Maak (geautomatiseerde) rapporten met informatie. Opzetten van diverse evenementen om in bepaalde situaties notificaties te ontvangen (bijvoorbeeld bij intensief gebruik, bij het verlaten van afgesproken gebieden of als de gps tracker losgekoppeld is van de stroom) U heeft ook de mogelijkheid om de startblokkade in uw auto op afstand te activeren.

Onze wired gps tracker registreert de locatie van uw voertuig in realtime. De locatie is nauwkeurig tot op 7,5 m of 2,5 m.

Met de realtime trackingfunctie biedt de Wired Tracker u live gegevens over uw voertuigen in uw gebruikersportaal. Volg de huidige locatie en gebruiksgegevens van uw voertuigen.

De Wired GPS Tracker voorziet u van uw digitale logboek in uw gebruikersportaal. Hier zijn verschillende functies beschikbaar om de bewegingsbeelden en stilstandtijden van uw voertuigen weer te geven. U kunt op elk moment zien waar uw voertuig zich op welk tijdstip bevond. U heeft ook de mogelijkheid om rapporten te laten genereren voor uw gewenste periodes.

Bij het verzamelen van de gebruiksgegevens wordt informatie over de gebruiksintensiteit van uw voertuig verzameld. Uw gebruikersportaal geeft u gegevens zoals snelheden, accelereren en remmen. U kunt op elk moment zien hoe snel uw voertuig op welk tijdstip reed. U heeft ook de mogelijkheid om rapporten te laten genereren voor uw gewenste periodes.

Gebruik bij verhuur

Krijg volledige controle tot uw huurauto’s. Bescherm uzelf tegen gemiste betalingen, schade of andere contractbreuken en verlaag uw verzekeringspremies.

Gebruik in uw fleet

Optimaliseer het wagenparkbeheer van uw voertuigen. Houd te allen tijde de locaties van uw bedrijfswagens bij. Reageer snel op veranderende omgevingsomstandigheden.

Prijzen voor de wired GPS tracker

De Wired Tracker is verkrijgbaar voor € 99, -. Daarnaast zijn er de installatie en de maandelijkse prijzen voor uw GPS tracking abonnement, die afhankelijk zijn van de grootte van uw wagenpark.
Vraag een offerte aan om een nauwkeurig overzicht te krijgen van de totale prijs voor het uitrusten van uw vloot.
  • Vanaf 1 voertuig: € 6,90 per GPS tracker
  • 11 voertuigen of meer: € 5,90 per GPS tracker
  • 111 voertuigen of meer: € 4,90 per GPS tracker
RT Logo blau

Bent u geïnteresseerd in de Wired GPS Tracker?

Wilt u uw wagenpark uitrusten met de Wired Tracker? Vraag dan nu een gratis & vrijblijvende demo GPS tracker test aan of vraag direct een offerte aan.