Wired gps tracker detail foto

Wired tracker

Geschikt voor:

De Wired Tracker; de slimste tracker!

 De Wired Tracker ondersteunt optimaal uw fleetmanagement. De Wired Tracker bezit namelijk de meeste functionaliteiten van al onze trackers!
De Wired Tracker kan tot op de minuut (realtime) de locatie van een voertuig bepalen en is daarmee uitermate geschikt voor route-, ritten- en kilometerregistratie. Ook beschikt deze tracker over G-sensoren die ruw rijgedrag registreren en dit aan u melden.
Wanneer uw voertuig of vaartuig een door uw afgebakend gebied verlaat (geofencing), ontvangt u direct een melding. In het geval van misbruik, wanbetaling of diefstal kunt u de startblokkade activeren.                          Wilt u uw bedrijf optimaal beschermen tegen misgelopen betalingen of andere contractschendingen? Met de Wired Tracker krijgt u gemakkelijk maar zeer volledig inzicht in het gebruik van uw materieel!

Specificaties van de Wired Tracker

Verzamelen van gegevens voor route-, ritten- en kilometerregistratie. Locatiebepaling tot op 7,5 m nauwkeurig!

In het portaal kunt u voor uw voertuigen een bepaald gebied afbakenen

De G-sensoren registreren allerlei data over het rijgedrag zoals remmen, accelereren en snelheden.

De Wired Tracker heeft de mogelijkheid tot het op afstand activeren (vanuit uw portaal) van de startblokkade van het voertuig of vaartuig. Dat betekent dat het voertuig of vaartuig niet opnieuw gestart kan worden. 

De Wired Tracker werkt op een spanningsbron van 9-30 V en is daarmee zeer breed inzetbaar (voor al uw voertuigen, vaartuigen of machines mits eigen stroomvoorziening*)!

Als optie kunt u onze unieke sigarettenrook- & rookmelder bijbestellen. Deze is gemakkelijk op de Wired Tracker aan te sluiten. Hiermee voorkomt u geuroverlast en brandschade in voertuig of vaartuig!

Hoogwaardige fleetmanagement

De Wired Tracker is breed inzetbaar. Of u nu voertuigen, vaartuigen of machines verhuurt, deze tracker kan op al uw materieel worden aangesloten (mits een eigen stroomvoorziening van 6 – 30 volt *). De Wired Tracker wordt veelvuldig gebruikt voor wagenparkbeheer van bedrijfswagenparken. Maar ook maakt de Wired Tracker opmars in andere branches.  

De Wired Tracker wordt professioneel door een inbouwer of garagebedrijf ingebouwd. Een mooie bijkomstigheid is dat de Wired Tracker hierdoor moeilijk te ontdekken en te saboteren is. 

Als optie kunt u onze unieke sigarettenrook- & rookmelder bijbestellen. Deze is gemakkelijk op de Wired Tracker aan te sluiten. Hiermee voorkomt u geuroverlast en brandschade in voertuig of vaartuig! 

Gebruik in uw fleet

Optimaliseer het wagenparkbeheer van uw voertuigen. Houd te allen tijde de locaties van uw bedrijfswagens bij. Reageer snel op veranderende omgevingsomstandigheden.

Hebben wij uw trackingobject niet vermeld en wilt u weten of het ook compatibel is met de Wired Tracker? Vraagt u gerust een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. Samen vinden we gegarandeerd een passend product!

Prijzen voor de wired GPS tracker

De Wired Tracker is verkrijgbaar voor € 99, -. Daarnaast zijn er de installatie en de maandelijkse prijzen voor uw GPS tracking abonnement, die afhankelijk zijn van de grootte van uw wagenpark.
Vraag een offerte aan om een nauwkeurig overzicht te krijgen van de totale prijs voor het uitrusten van uw vloot.
  • Vanaf 1 voertuig: € 6,90 per GPS tracker
  • 11 voertuigen of meer: € 5,90 per GPS tracker
  • 100 voertuigen of meer: € 4,90 per GPS tracker
RT Logo blau

Bent u geïnteresseerd in de Wired GPS Tracker?

Wilt u uw materieel uitrusten met de Wired Tracker? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis demo GPS tracker test aan of vraag direct een offerte. Heeft u vooraf nog vragen? Maak dan een afspraak voor informatie en een eventueel advies over welke van onze GPS- trackers voor uw bedrijf passend is.