GPS-diefstalbeveiliging

De vloot volledig onder controle

De trackers van RentalTracker beveiligen uw voertuigen en objecten met betrouwbare GPS-diefstalbeveiliging. Ze kunnen niet met gps-scanners worden gelokaliseerd en zijn zo onopvallend dat ze niet direct opvallen. Hierdoor blijft er genoeg tijd over voor de politie om de gestolen voorwerpen te vinden en de dieven te arresteren.

Onze GPS-diefstalbeveiliging is flexibel in te zetten.

Auto
Auto
hanger
Bouwmachines
Landbouwmachines
Boten en jachten
Uitrustingsstukken en gereedschappen
Verhuur toiletten, containers, etc.

uw voordelen

actie ondernemen in geval van nood

Ontvang meldingen zodra uw trackingobject de door u gedefinieerde zones verlaat. Verhoog de GPS-frequentie als u diefstal vermoedt. Ondersteun de opsporingsautoriteiten door hen actuele locatiegegevens te verstrekken.

nauwelijks vindbaar

Onze mini gps-trackers zijn heel gemakkelijk te verbergen en onopvallend. Bovendien sturen ze standaard maar een paar gps-signalen. Deze vorm van GPS-diefstalbeveiliging kan zelfs met een GPS-zoeker nauwelijks worden gevonden door derden.

niet manipuleerbaar

Zodra de functie van de gps tracker uitvalt, ontvang je een alarmmelding. Zo kunt u de oorzaak van de storing direct achterhalen en bij opzettelijke vernietiging direct verdere maatregelen nemen.

betrouwbare functie

Dankzij de geïntegreerde roaming-simkaart zijn onze gps-trackers overal ter wereld bereikbaar via het beste netwerk. Bovendien is de levensduur van de batterij tot 4 jaar met een economische configuratie van het GPS-signaal.

De optimale tracker voor GPS-diefstalbeveiliging

RentalTracker Logo blau

Bent u geïnteresseerd in GPS-diefstalbeveiliging met onze trackers?

Wilt u uw voertuigen of objecten beveiligen tegen diefstal? Vraag dan nu een gratis & vrijblijvende demo GPS tracker aan of vraag direct een offerte aan.