REALTIME, WORLDWIDE, ANYTIME, ANYWHERE!

Onze connectiviteit & GPS Tracking Portal
rental tracker gps portal fahrten header

Voordelen van ons GPS Tracking Portal

Rental Tracker is in samenwerking met o.a. verhuur- en shortlease bedrijven ontwikkeld. Hierdoor is onze GPS Tracking Portal toegespitst op verschillende branches. Zo heeft bijvoorbeeld een autoverhuurbedrijf behoefte aan andere inzichten in het portaal dan een bouwbedrijf. Ons portaal heeft vele unieke functionaliteiten. De instellingen die voor u niet van toepassing zijn, kunt u verbergen. U ziet dan alleen nog die informatie die voor u van belang is! Dit maakt dat ons portaal voor u zeer gebruiksvriendelijk doordat de benodigde informatie voor uw zeer snel helder en inzichtelijk is!
U ontvangt 24/7 meldingen over gebruik of specifieke situaties/gebeurtenissen. Dit geeft u snel & gemakkelijk (zelfs op uw mobiel) inzicht in al uw materieel!

Instructievideo's

Instructievideo’s voor ons gebruikersportaal vindt u op ons YouTube-kanaal. Bekijk de video’s en krijg een idee van de GPS Tracking Portal

Met onze demo GPS tracker heeft u de mogelijkheid om 30 dagen lang gratis en vrijblijvend het volledige scala aan functies te testen.

3 strategy plan presentation business job work
Bewegingsmeldingen; ontvang uw notificaties
17 career stairs business job work office boss
Meet en registreer het gebruik van uw voertuigen in de breedste zin
22 structure hierarchy business job work office boss
Wagenparkbeheer met subaccounts; gemakkelijk groepen voertuigen delen met wagenparkbeheerders
18 mountain flag success business job work office
Wereldwijde connectiviteit; altijd en overal toegang tot al uw gegevens
14 team command company business job work office
Goede support; Dagelijks bereikbaar van 8.00 uur - 20.00 uur voor advies of hulp

Onze connectiviteit, uw zekerheid!

Rental Tracker is verbonden aan de beste en grootste net­werkaanbieders, die onze connectiviteit verzorgen. Hierdoor beschikken wij over een zeer hoogwaardige Roaming-SIM die ervoor zorgt dat onze klanten wereldwijd {+190 landen) feilloos zijn verbonden met een netwerk. Zo kunnen wij u de beste dekking aanbieden, ook in meer afgelegen gebieden! Net als opsporingsdiensten, kunnen wij de locatie bepalen wanneer er geen GPS- signaal meer is maar de SIM- kaart nog wel ontvangst heeft. Op deze wijze is de kans groot dat een gestolen voertuig toch nog kan worden getraceerd. U heeft overal toegang tot de portal. Of het nu met de mobiele telefoon, de laptop of aan het bureau op uw pc is, u heeft altijd uw wagenpark in beeld! Met onze connectiviteit en ons portaal heeft u 24/7 direct toegang tot alle gegevens van uw wagenpark. Zo blijft u altijd en overal up-to-date!

Voordelen van ons GPS Tracking APP

apple app store logo
download 1

Fleetmanagement

Uw materieel onder controle- zo eenvoudig is het!
Ontvang al uw benodigde informatie en deel deze gemakkelijk met anderen binnen het bedrijf!
RT Portal Standort Details
RT Portal Berichte
RT Portal Reisebericht

Rapporten exporteren

Maak individueel configureerbare rapporten. Noteer belangrijke data zoals de locatie van uw voertuigen en deel deze gemakkelijk met anderen door middel van een sharing link via mail of whatsapp.

Ontvangen van notificaties

Ontvang vooraf ingestelde notificaties door middel van onze unieke en handige notificatie templates of eigen gemaakte notificaties.
RT Portal Event Details Historie
RT Portal Einstellungen

Individuele instellingen

Stel uw portaal in volgens uw wensen.

Bent u geïnteresseerd in ons GPS volgsysteem?

Vraag dan nu een demo- tracker voor uw bedrijf aan! Via een offerte aanvraag kunt u gratis & geheel vrijblijvend uw demo- tracker (inclusief 30 dagen volledige toegang tot ons portaal aanvragen! Overtuig u zelf en/of vraag gerust en geheel vrijblijvend informatie en advies. Wij helpen u graag en zijn dagelijks bereikbaar van 8.00 uur - 20.00 uur.