Personal GPS Tracker

Personal tracker

Persoonlijke bescherming en het volgen van de buitendienst: GPS-tracker voor personen

Bijzonder geschikt voor:

Personal GPS Tracker

De Personal GPS Tracker is ideaal voor persoonlijke bescherming en het digitaal markeren van bepaalde locaties. Door op de alarmknop te drukken, kunt u de persoon lokaliseren die het alarm heeft geactiveerd of de locaties die ze hebben gemarkeerd.

Specificaties Personal Tracker​

De Personal GPS Tracker stuurt u een alarmmelding zodra deze geen stroom ontvangt of een laag batterijniveau heeft.

De Personal GPS Tracker is voorzien van een alarmknop. Wanneer u op de alarmknop drukt, wordt een melding die in uw gebruikersportaal kan worden geconfigureerd, naar uw smartphone of uw e-mailadres gestuurd.

De Personal Tracker kan voor verschillende doeleinden (veiligheid, sport en events) ingezet worden. Bij overdracht aan een andere persoon kan dit eenvoudig worden doorgevoerd in het gebruikersportaal.

Wanneer de persoon in kwestie omvalt of gaat liggen geeft de Personal Tracker een notificatie

Wanneer de alarmknop gedurende een paar seconden wordt ingedrukt, geeft de Personal Tracker een trilling af als teken van signaal- afgifte

De Personal GPS Tracker heeft het formaat van een autosleutel en weegt minder dan een portemonnee.

  • 6,85 cm hoog
  • 3,86 cm breed
  • 2,35 cm diep
  • 60 gram

De Personal Tracker kan gemakkelijk overal worden verborgen. De mini gps tracker werkt op batterijen en heeft een alarmknop.

De Personal Tracker is ideaal voor verschillende doeleinden.

Volgen via ons GPS tracking portal

U heeft  altijd (24/7) en overal (wereldwijd) toegang tot ons GPS tracking portal. Of het nu onderweg op uw mobiel, uw laptop of op uw werkplek op uw pc is, u heeft altijd uw vloot in beeld! Zo blijft u altijd en overal up-to-date!

Personal tracker aanbieding banner

Wat kost de Personal GPS Tracker?

De Personal Tracker is verkrijgbaar voor € 150, -. Er is ook een maandelijkse prijs voor uw abonnement op GPS-tracking, dit is het totale aantal trackers.
Vraag uw offerte aan om een exact overzicht van de totale prijs te krijgen.
  • 1 persoon of meer: € 6,90 per GPS tracker
  • 11 personen of meer: € 5,90 per GPS tracker
  • 100 personen of meer: € 4,90 per GPS tracker

Bent u geïnteresseerd in de Personal Tracker?​

Wilt u u zelf of anderen (met toestemming) uitrusten met de Personal Tracker? Vraag dan gerust, geheel vrijblijvend en gratis een demo- tracker aan of vraag direct een offerte. Heeft u nog vragen? Maak dan een afspraak voor informatie en een eventueel advies over welke van onze GPS- trackers voor uw bedrijf passend is.