Stealth Compact Tracker

De ideale tracker voor diefstalbeveiliging

De allrounder voor:

Personenauto's
Personenauto's
Bedrijfswagens
Bedrijfswagens
Wohnwagen
Wohnwagen
Bouwmachines
Bouwmachines
Landbouw machines
Landbouw machines
Vrachtwagens
Vrachtwagens
Motors
Motors
Personen
Personen
Mobiel toilet
Mobiel toilet

De perfecte GPS-tracker voor diefstalbeveiliging

De Compact Stealth GPS Tracker is zo klein en onopvallend dat hij bijna niet door dieven kan worden gevonden. Maar de dieven zullen door jou worden wel gevonden.

RentalTracker oprichter Klaasjaap Beintema kan vele voorbeelden vertellen waarin deze tracker de politie hielp bij het vinden van gestolen voertuigen!

Stealth Compact GPS Tracker-functies

Met de geïntegreerde roaming-simkaart zijn al onze gps-trackers wereldwijd bereikbaar via het best beschikbare netwerk. De tracker gebruikt altijd automatisch het best beschikbare netwerk en garandeert u de best mogelijke bereikbaarheid.

De Stealth Compact GPS Tracker stuurt je een individueel configureerbare alarmmelding zodra hij geen stroom krijgt.

De Stealth Compact GPS Tracker kan snel worden gewisseld tussen verschillende voertuigen en objecten.

U kunt de verzend frequentie van het gps-signaal van deze gps-tracker op elk moment wijzigen via het gebruikersportaal. Hoe groter de tijd tussen de gps-signalen, hoe moeilijker het is om de tracker te vinden door criminelen. Zodra diefstal wordt vermoed, kunt u de zendfrequentie van het gps-signaal verhogen om actuele informatie over de locatie van uw voertuig of object te ontvangen.

Diefstal wordt al voorkomen met preventieve maatregelen

Dankzij de geofencing-functie wordt u gewaarschuwd wanneer uw gevolgde object een door u opgegeven zone verlaat. U kunt vrij kiezen via welke kanalen u de alarmmeldingen wilt ontvangen. In geval van nood heeft u de mogelijkheid om uw voertuig direct te volgen en indien nodig verdere maatregelen te nemen.

Functies van het portaal

De Stealth Compact GPS Tracker is toegankelijk via het gebruikersportaal van RentalTracker, dat u zowel via onze app als via de browser kunt openen.

In uw gebruikersportaal vindt u alle gegevens die de Stealth Compact GPS Tracker verzamelt over uw trackingobjecten. Maak (geautomatiseerde) rapporten met informatie voor uw individuele behoeften. Opzetten van diverse evenementen om in bepaalde situaties notificaties te ontvangen (bijvoorbeeld bij intensief gebruik, bij het verlaten van afgesproken gebieden of als de gps-tracker losgekoppeld is van het elektriciteitsnet)

Onze Stealth Compact GPS Tracker registreert de locatie van uw trackingobject tot op de meter nauwkeurig. De locatie is nauwkeurig tot op 7,5 m.

In uw gebruikersportaal kunt u uw geofencing-instellingen naar wens instellen. Om dit te doen, definieert u zones waarin uw objecten zich (niet) mogen bevinden. U kunt ook meldingen instellen zodra uw voertuig of object de door u gedefinieerde zones verlaat.

De mini gps-tracker is kleiner dan een luciferdoosje.

De Stealth Compact GPS Tracker is ideaal voor diefstalbeveiliging. Door zijn compacte vormgeving is de Mini GPS Tracker nagenoeg niet vindbaar voor derden en geschikt om vrijwel alle denkbare objecten tegen diefstal te beveiligen.
De exacte afmetingen van de GPS tracker zijn:

  • 4,3 cm hoog
  • 4,7 cm breed
  • 1,7 cm diep

Voertuigen en aanhangwagens

De Stealth Compact GPS Tracker kan in alle voertuigen, aanhangwagens of andere objecten worden gebruikt. De mini-gps-tracker is perfect om uw trackingobjecten tegen diefstal te beschermen. Klik hier voor meer informatie over de functies van de Stealth Compact Tracker.

Bouwmachines en landbouwmachines

Dankzij het op afstand programmeerbare gps-signaal is de Stealth Compact Tracker voor derden bijna niet te vinden met een gps-zoeker. Daarnaast is de gps-tracker voor diefstalbeveiliging eenvoudig te installeren en flexibel inzetbaar.

Andere waardevolle voorwerpen

We hebben uw trackingobject niet vermeld en wilt u weten of het ook compatibel is met de Stealth Compact Tracker? Geen probleem! Vraag een gratis en vrijblijvend GPS-tracker-adviesgesprek aan. Samen vinden we gegarandeerd een oplossing voor uw probleem.

Stealth Compacte GPS Tracker-prijzen

De Stealth Compact Tracker is verkrijgbaar voor € 99, -. Er is ook een maandelijkse prijs voor uw abonnement op GPS-tracking, die afhankelijk is van het aantal objecten dat u bewaakt. Voor een installatie zijn geen verdere uitgaven nodig! Vraag uw individuele offerte aan om een exact overzicht te krijgen van de totaalprijs voor de inrichting van uw objecten.

  • Vanaf 1 object: € 6,90 per gps-tracker
  • Vanaf 11 objecten: € 5,90 per gps-tracker
  • Vanaf 111 objecten: € 4,90 per gps-tracker
RentalTracker Logo blau

Geïnteresseerd in de Stealth Compact GPS Tracker?

Wilt u uw vloot en waardevolle objecten uitrusten met de Stealth Compact Tracker? Vraag dan nu een gratis & vrijblijvende demo GPS tracker test aan of vraag direct een offerte aan. Heeft u vooraf nog vragen? Maak dan een afspraak om mogelijke oplossingen voor uw probleem te bespreken.