Trailer Tracker

Trailer tracker

Wagenparkbeheer: GPS tracker voor trailers en aanhangers

Bijzonder geschikt voor:

Snel gemonteerd en klaar voor gebruik.

Omdat de trailer tracker bedraad is, en ook nog eens een eigen accu heeft werkt deze altijd.

In het hier vermelde overzicht vindt u meer informatie over de afzonderlijke functies.

Trailer GPS Tracker-functies

Met de geïntegreerde roaming-simkaart zijn al onze gps trackers wereldwijd bereikbaar via het best beschikbare netwerk. De tracker gebruikt altijd automatisch het best beschikbare netwerk en garandeert u de best mogelijke bereikbaarheid.

De Trailer GPS Tracker stuurt u een melding wanneer deze een storing heeft.

Volledige controle.

In uw gebruikersportaal geeft de Trailer Tracker u alle gegevens over de locatie en de intensiteit van het gebruik van uw aanhangwagens en caravans.

Pas uw rapporten aan uw wensen aan en gebruik ze om uw routes te optimaliseren of als bewijslast in geval van schending van huurovereenkomsten.

Functies van het portaal

De Trailer GPS Tracker is toegankelijk via het gebruikersportaal van Rental Tracker, dat u zowel via onze app als via de browser kunt openen.

In uw gebruikersportaal vindt u alle gegevens die de Trailer GPS Tracker verzamelt over uw aanhangers of caravans. Maak (geautomatiseerde) rapporten met informatie. Opzetten van diverse evenementen om in bepaalde situaties notificaties te ontvangen (bijvoorbeeld bij intensief gebruik, bij het verlaten van afgesproken gebieden of als de gps tracker losgekoppeld is van de stroom)

Bij het bepalen van de gebruiksgegevens wordt informatie over de gebruiksintensiteit van uw trailers of aanhangers verzameld. Uw gebruikersportaal geeft u gegevens zoals snelheden, accelereren en remmen. U kunt op elk moment zien hoe snel uw trailer of aanhanger heeft gereden. U heeft ook de mogelijkheid om rapporten te laten genereren voor uw gewenste periodes.

Onze bedrade gps tracker registreert de locatie van uw voertuig tot op de meter nauwkeurig. De locatie is nauwkeurig tot op 7,5 m.

Met de realtime trackingfunctie biedt de Trailer Tracker u live gegevens over uw aanhangers of caravans in uw gebruikersportaal. Volg de huidige locatie en de Gebruikshistorie trailer of aanhanger.

In uw gebruikersportaal kunt u uw geofencing-instellingen naar wens configureren. Hiervoor definieert u zones waar uw aanhanger of caravan (niet) mag staan. U kunt ook meldingen instellen zodra uw aanhanger of caravan de door u gedefinieerde zones verlaat.

De Trailer GPS Tracker voorziet u van uw digitale logboek in uw gebruikersportaal. Hier zijn verschillende functies beschikbaar om de bewegingen en stops van uw trailer of aanhanger weer te geven. U kunt altijd zien waar uw aanhanger of caravan zich op elk tijdstip bevond. U heeft ook de mogelijkheid om rapporten te laten genereren voor uw gewenste periodes.

Ideaal voor trailers en aanhangers

De Trailer Tracker is een gps tracker voor trailers en aanhangers. Tracking vindt plaats via een in de kentekenplaathouder geïntegreerde chip en is daardoor eenvoudig te installeren.

Optimaliseer het wagenparkbeheer van uw trailers en aanhangers. Houd te allen tijde de locaties van uw trailers en aanhangers bij. Reageer snel op veranderende omstandigheden. Klik hier voor meer informatie over de functies van de Trailer Tracker.

Toepassingsgebieden

Door zijn functies is de Trailer GPS Tracker perfect voor wagenparkbeheer van trailers en aanhangers. De tracker kan eenvoudig worden bevestigd aan aanhangwagens en caravans van alle soorten en maten.

Prijzen Trailer GPS Tracker

De trailer tracker is verkrijgbaar voor € 99, -. Daarnaast zijn er de installatie en de maandelijkse prijzen voor uw GPS tracking-abonnement, het aantal aanhangwagens en caravans. Vraag uw individuele offerte aan om een exact overzicht te krijgen van de totaalprijs voor het uitrusten van uw trailervloot.

  • Vanaf 1 trailer / aanhanger: € 6,90 per gps tracker
  • Vanaf 11 trailers / aanhangers: € 6,90 per gps tracker
  • Vanaf 100 trailers / aanhangers: € 4,90 per gps tracker
RT Logo blau

Bent u geïnteresseerd in de Trailer GPS Tracker?

Wilt u uw wagenpark uitrusten met de trailer tracker? Vraag dan nu een gratis & vrijblijvende demo GPS tracker test aan of vraag direct een offerte aan. Heeft u vooraf nog vragen? Maak dan een afspraak om mogelijke oplossingen voor uw probleem te bespreken.