GPS-tracking voor autoverhuurbedrijven

... ontwikkeld door het autoverhuurbedrijf:

“Toen ik directeur was van mijn autoverhuurbedrijf smarthuren.nl, liepen mijn huurauto’s vaak schade op door het onattente gedrag van mijn huurders.
Met RentalTracker hebben we de ideale oplossing ontwikkeld. Dankzij ons gps-volgsysteem heeft u als verhuurbedrijf geen omkijken meer naar uw wagenpark. “

Het gebruik van onze gps-trackers is ideaal voor deze verhuurders:

Uw voordelen: betalingszekerheid, rechtszekerheid en kostenreductie

Veilige huurbetalingen

Verhoog de betalingsdruk op uw autohuurders en bescherm uw voertuigen bij vermoedelijke andere contractuele overtredingen door de startblokkade van de bedrade tracker te activeren.

Bescherming tegen contractbreuk en boetes

Gebruik de verzamelde gebruiks- en locatiegegevens en films als bewijslast tegen contractbreuk door uw huurders. Bescherm uzelf tegen roekeloos rijgedrag, kilometerfraude, openbare boetes, enz.

Lagere verzekeringspremies

Profiteer van minder verzekeringsclaims en dus lagere verzekeringspremies: dankzij uw bewijsstukken moeten uw huurders de schade die zij aan uw huurvoertuigen toebrengen, betalen.

Verlaag de onderhoudskosten

Profiteer van lagere reparatiekosten door minder schadegevallen: vanwege uw bewijslast voor schade veroorzaakt door ongevallen en overmatig gebruik, zullen uw huurders meer verantwoordelijk zijn voor hun huurvoertuigen.

Interview met algemeen directeur Klaas Beintema

Als voormalig oprichter & directeur van autoverhuurbedrijf smarthuren.nl kent Klaas de problematiek van de verhuurbranche maar al te goed. Samen met zijn team ontwikkelde hij GPS-oplossingen voor deze problemen en richtte hij RentalTracker op. Lees meer over de voordelen van onze gps-trackers.

De juiste gps-tracker voor uw verhuurbedrijf

OBD-tracker

Plug and play: flexibele voertuigvolgsystemen met deze eenvoudig aan te sluiten GPS-tracker!

RentalTracker Logo blau

Interesse in huren met een gps-tracker?

Wilt u uw wagenpark uitrusten met gps-trackers? Vraag dan nu een gratis & vrijblijvende demo GPS tracker aan of vraag direct een offerte aan.